Jos Som opent Indoor Soccer Toernooi

12 teams voetballen voor gehandicaptenvereniging
Zaterdag 27 november vindt om 14.00 uur de aftrap plaats van het Kaldeborn Indoor Sponsor Soccer Toernooi dat de Ronde Tafel Kerkrade organiseert. De organisatie is in haar nopjes met de 12 teams die zijn aangemeld om op een sportieve manier een bijdrage te leveren voor het goede doel. Burgemeester Jos Som van Kerkrade onderstreept de intentie en de inzet van de Ronde Tafel en zal het evenement op ludieke wijze openen.

Samen Sterk
De opbrengst van het Kaldeborn Indoor Sponsor Soccer Toernooi gaat naar gehandicaptenvereniging Samen Sterk. Met vele vrijwilligers zorgt deze vereniging dat gehandicapten onder begeleiding kunnen zwemmen en recreŽren in zwembad Dír Pool in Kerkrade. De Ronde Tafel Kerkrade wil graag door het organiseren van een sportevenement een bijdrage leveren om zwemmen voor gehandicapten in stand te houden.

Behalve sporters zijn ook supporters en belangstellenden welkom op zaterdag 27 november 2010 in Sportcentrum Kaldeborn in Heerlen. Ook is het nog mogelijk om als team (maximaal 7 voetballers) deel te nemen. De kosten bedragen Ä 15 per persoon waarvan de opbrengst zoals bekend naar het goede doel gaat. Meer informatie of teams aanmelden kan via www.rondetafelkerkrade.nl. Rond 19.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden en is er nog ruimschoots gelegenheid om informeel de avond af te sluiten. 


<< terug