Ronde Tafel organiseert Indoor Soccer Toernooi

Opbrengst naar zwemactiviteiten voor gehandicapten
De leden van serviceclub Ronde Tafel Kerkrade organiseren op zaterdag 27 november 2010 het Kaldeborn Indoor Soccer Sponsor Toernooi. De serviceclub wil een laagdrempelig sporttoernooi organiseren waarvan de opbrengst gaat naar de vereniging Samen Sterk. De vrijwilligers van deze vereniging zorgen elke maandagavond voor een heerlijke zwemavond voor gehandicapten in zwembad d’r Pool te Kerkrade. Gehandicaptenvereniging Samen Sterk heeft 60 leden en viert in december haar 25-jarig bestaan. Naast zwemoefeningen onder begeleiding van een therapeut is er dankzij de vrijwillige begeleiders ook een mogelijkheid om aansluitend recreatief te zwemmen.

“Een relatief geringe opbrengst van mogelijk zo’n 1200 euro is erg veel voor deze vereniging waarvoor veel activiteiten met gehandicapten kunnen worden georganiseerd”, licht woordvoerder Max Ruiters van de Ronde Tafel toe. “Het mooie van dit doel is dat we met een sportevenement dat gezond en gezellig is voor de deelnemers, anderen, in dit geval minder-validen, kunnen laten sporten. We zijn verder verheugd dat Sportcentrum Kaldeborn direct wilde meewerken om een evenement voor Gehandicaptenvereniging Samen Sterk te organiseren.”.

Het Toernooi vindt plaats op zaterdag 27 november vanaf 14.00 uur in Sportcentrum Kaldeborn. Het wordt gespeeld op perfect kunstgras waarbij gebruik wordt gemaakt van de boarding, hetgeen garant staat voor veel voetbalplezier. Aansluitend aan de prijsuitreiking wordt een “borrel” gehouden in het gezellige Sportcafé met muzikale opluistering van een DJ en een verrassingsact.. Supporters en partners zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom. Maximaal 16 teams zullen deelnemen en elk team bestaat uit 7 spelers. De bijdrage van € 15 per speler en horeca-inkomsten moeten er voor zorgen dat een mooi bedrag aan de gehandicaptenvereniging kan worden geschonken. Geïnteresseerden die mee willen voetballen, een team willen vormen en daarmee een bijdrage willen leveren aan Gehandicaptenvereniging Samen Sterk, kunnen voor meer informatie terecht op www.rondetafelkerkrade.nl. Spelinformatie en spelregels zijn te vinden op www.sportcentrumkaldeborn.nl

 

<< terug