Decathlon aktie

25-04-2012
Bij aankoop van een tennis- of squash racket bij Decathlon ontvangt u een tegoedbon voor 1 uur gratis tennis- of squashbaan bij SPORTCENTRUM KALDEBORN.

U kunt u baan reserveren via onze website www.sportcentrumkaldeborn.nl . Bij de reservering omschrijft u bij de samenvatting dat het gaat om de DECATHLON AKTIE. Verder hoeft niets te doen. Alléén op de speeldag de tegoedbon meenemen samen met de aankoopbon van het racket.

De tegoedbonnen zijn geldig tot 1 september 2012

Kijkt u ook eens op onze website als u beginnend tennisser bent of als u tennis lessen wilt gaan nemen. Wij hebben een interessante aktie waar u slechts voor 90 euro de hele zomer onbeperkt buiten kunt tennissen. Bij slecht weer heeft u de mogelijkheid in binnen te spelen op de nog vrije banen.

Een ideale manier om te beginnen met tennissen en sportief de zomer door te komen. Met onze zomerkaart kunt u ook goedkoop tennislessen volgen van onze gediplomeerde tennisleraar.

Voor meer info kijkt u op deze website onder de racketsporten. Of u belt met tennisleraar Rick Vliegen 06 - 52 34 69 34 rickvliegen@hotmail.com

Uiteraard hebben wij ook voor de squashers een officiële leraar, die zowel beginners alsook gevorderden kan begeleiden. << terug