Indoor Soccer

Uit onderzoek is gebleken dat er in de regio Zuid-Limburg een sterke behoefte bestaat aan Indoor Soccer. De mogelijkheden hiertoe bestond tot voor kort echter niet in Nederland.

Daar is nu verandering in gekomen. Indoor Soccer Kaldeborn biedt maar liefst drie ultra moderne speelvelden van 15 x 30 meter.

Indoor Soccer is een sport op zichzelf, met eigen spelregels en een eigen competitie.

Maar de speelvelden bieden natuurlijk veel meer mogelijkheden.
Profclubs kunnen hier altijd terecht om te trainen en ervaring op te doen met kunstgras. Amateurverenigingen kunnen zorgen dat de trainingen van de jeugdelftallen in de wintermaanden (als het buiten echt te koud en te slecht is), gewoon door kunnen gaan. Vriendenclubs kunnen een veld huren om eens lekker ongestoord een potje te voetballen. Scholen kunnen de Indoor Soccervelden gebruiken voor een voetbaltoernooi of sportdag. Hierbij kan natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van de andere sportieve mogelijkheden (tennis, squash, fitness en outdoor). Instellingen en bedrijven zijn natuurlijk ook van harte welkom voor een potje voetbal, een toernooi of misschien wel een eigen competitie.

Dat voetbal meer is dan sport, spanning en sensatie, is evident. Het is tevens een middel tot sociale integratie van onze multiculturele samenleving. Het kan een middel zijn tot het verwezenlijken van maatschappelijk gestelde doelen ter verbetering van onze samenleving.

Sportcentrum Kaldeborn heeft gekozen voor ultra moderne speelvelden met thermoskunstgras uit hoogpolig elastische en huidvriendelijke kunststof met grassprieten voor verdere elasticiteit. Hierdoor ontstaat een natuurgetrouw nabootsing van natuurgras.

Elk speelveld is omringd door een veilige 98 cm hoge boarding zonder onderbrekingen waarbij de doelen (met toegangspoort) zijn verwerkt in de boarding. De speelvelden zijn 15 bij 30 meter en geschikt voor partijtjes 4 tegen 4 of 5 tegen 5. Het gehele speelveld wordt overspannen met een net en samen vormt het een soort kooiconstructie. Het spelen in deze omgeving geeft het vertrouwde gevoel van spelen op straat, waarbij vaak de stoeprand als medespeler fungeerde. Het voetbalspel op deze velden is zeer dynamisch en kent nauwelijks onderbrekingen.

De velden zijn dan ook uitermate geschikt voor voetbalscholen die zich tot doel hebben gesteld om zeer jeugdige voetbal talenten te bekwamen in het voetbalspel. Zij vinden de ideale voetbal omgeving waarin onafhankelijk van de weersgesteldheden volop trainingen en clinics kunnen worden gehouden.

De Indoor Soccerhal kent een nauwe samenwerking met Voetbalschool Parkstad. Deze voetbalschool heeft als doelstelling elk jong voetballertje zijn eigen top te laten bereiken in zijn eigen voetbalvaardigheden. Kom gerust eens kijken naar de trainingen en laat u verder informeren.

Maar natuurlijk biedt deze accommodatie ook voor personeelsverenigingen, (basis)scholen, voetbalverenigingen, jeugd- en jongerenorganisaties, serviceclubs, buurtverenigingen, supporterclubs e.d. uitstekende mogelijkheid voor het houden van toernooien en gezellige sportbeoefening. Zowel voor mannelijke als vrouwelijke leden! Uiteraard kunt u ook gezellig met vrienden, kennissen of gewoon als voetballiefhebbers, een uurtje onder elkaar in een ongedwongen sfeer naar hartenlust gaan voetballen. Sportcentrum Kaldeborn beschikt over voldoende douche- en kleedruimtes met aparte individuele “lockers” voor het veilig opbergen van de persoonlijke bezittingen. In het gezellige sportcafé kunt u terecht voor het spelen van de zogenaamde “derde helft” onder het genot van een hapje en drankje, terwijl u geniet van de favoriete voetbalcompetitie of sportwedstrijden op de grote schermen.

Introductie Tarieven
1 uur soccer (losse verhuur) € 35,00
4 rittenkaart (4 uur soccer à € 32,50) € 130,00
10 rittenkaart (10 uur soccer à € 30,00) € 300,00
25 rittenkaart (25 uur soccer à € 25,00) € 625,00
Bedrijven/verenigingen/organisaties die op vaste tijden vaste baan of banen willen reserveren krijgen in overleg een prijsopgave.

<< terug